Varför DWG ULTRA ION™ ?

DWG / Car Ultra Ion™ - Lackrengöring & Lackskyddsprodukt.

En professionell lackrengöring med lackskydd kostar från 500 - 3000 kr.
Med en miljövänlig LUFTsprayflaska fylld med DWG /Car och 1 torr frottéhandduk samt DWG´s Polerduk gör Du det själv för en knapp 50-lapp! När jag nyligen själv behandlade en bil i storleksklassen Volvo V70 sjönk nivån i pumpflaskan endast med ca 2,5 cm av total nivå ca 13,5 cm!  
- Snabbt, enkelt, miljövänligt och drygt!
   
Lackbehandlingarna ger Dig stenhårda, spegelblanka och superglatta ytor!
Efter 2-3 behandlingar inom 6 veckor så kan Du också kan tvätta bilen snabbt, enkelt och miljövänligt med bara 1 liter vatten, 1 frottéhandduk samt 1 DWG polerduk. Tvätta av med en blöt frottéhandduk, efterpolera med DWG´s polerduk för bästa resultat. Själv brukar vi rengöra med DWG varannan eller var tredje gång - på så sätt blir DWG mycket drygt!
- Var som helst och när Du vill.

Rengöring/Polering på ca 30 minuter!
Det går relativt fort att rengöra/polera/lackbehandla bilen med DWG / Car Ultra Ion™. En normalstor bil gör du klar på ca 30 minuter inklusive rutor och fälgar! Jämför det med en vanlig vattentvätt där du skall skinna av bilen efteråt och därefter polera med t ex bilvax. Med DWG gör du detta med EN behandling!
- Hela bilen klar på ca 30 minuter!

Användningsområden för DWG / Car Ultra Ion™:
Personbilar, MC, lastbilar, bussar, husvagnar, båtar, flygplan,
vindrutor, glas, speglar, plastmöbler, m.m.
- Dvs. alla "hårda", icke porösa material.

Tvätta bilen utan vatten i garaget!
Med DWG / Car Ultra Ion™ rengör du bekvämt bilen i garaget dagen före bilträffen. Du behöver inte slabba med vatten, inte skinna av bilen efter tvätt och den rostar inte pga av biltvätt!
- Perfekt för garagetvätt!

Behandla rutorna på veteranbilen eller din hot rod!
Med DWG / Car Ultra Ion™ håller du vindrutan och övriga rutor rena mycket enkelt. En DWG-behandlad ruta är mycket lätt att rengöra från insekter efter kvällsturen. I regnväder fungerar DWG / Car Ultra Ion™ enligt min mening lika bra som Rain-X om inte bättre!
- Lätt att ta bort insekter på rutorna!

Smidigt att ha med ett DWG-kit i bilen!
Ha alltid med ett DWG-kit i din bil. Med DWG / Car Ultra Ion™ är det väldigt lätt att ta bort vägdamm, insekter eller fläckarna som kan bli när bilen torkat efter du kört i regnväder!
- Lätt att rengöra bilen på resan!